Op de foto v.l.n.r.: Wijnand van Eijck, Jennifer Fluitman-Marinussen, Wim de Jong, Steffie Michels, Lars Boellaard, Hendrik Jan Huijzer, Sawitrie Kanhai, Arjan Verrijp, Paul Bols

Rotterdam, 7 juli 2022- Per 1 januari 2023 zal het Rotterdamse notariskantoor Van Niekerk Huijzer zich aansluiten bij het in Rotterdam en Westland gevestigde notariskantoor Westport Notarissen. Hierdoor wordt een verdere groei van de vastgoed- en familiepraktijk van Westport Notarissen gerealiseerd en wordt de dienstverlening voor de cliënten van Van Niekerk Huijzer uitgebreid.

De vastgoedpraktijk van Westport Notarissen is groot en blijft uitbreiden door innovatieve ontwikkelingen. Denk hierbij aan robotisering van administratieve werkprocessen en het inzetten van BIM Legal, een ontwikkeling waarbij de basis wordt gelegd voor het in 3D kopen en leveren van een woning. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat de vastgoedpraktijk groeit. Notaris Wim de Jong van Westport Notarissen kijkt daarom uit naar de samenwerking. “Met notaris Huijzer hebben wij de juiste versterking gevonden voor onze vastgoedpraktijk. Zijn specifieke kennis van complexe splitsingen in appartementsrechten en zijn ervaring bij het opzetten van nieuwbouwprojecten maken verdere groei mogelijk.”

Notaris Hendrik Jan Huijzer van Van Niekerk Huijzer is enthousiast over de aansluiting bij Westport Notarissen: “Voor onze cliënten is de aansluiting bij Westport Notarissen goed: inhoudelijk is Westport Notarissen sterk en vanwege de omvang is continuïteit van de dienstverlening verzekerd. Ook bieden wij onze cliënten uit Kralingen en daarbuiten nu een breder dienstenpakket op het gebied van familie-en erfrecht en ondernemingsrecht.

Managing partner en notaris Lars Boellaard voorziet een ontwikkeling waarbij kleinere notariskantoren zich aansluiten bij grote notariskantoren en vindt deze aansluiting dan ook een logische stap: “De complexiteit van de samenleving en daarmee van het recht neemt toe. Ook de steeds verdergaande automatisering vraagt veel van een kantoor. Als daarbij wordt opgeteld dat het voor kleinere werkgevers steeds lastiger wordt om een aantrekkelijke werkomgeving te bieden, is het vanzelfsprekend en zelfs noodzakelijk dat kantoren hun krachten bundelen. Wij zijn blij met de komst van het kantoor en de medewerkers. Zo spelen wij beter in op de komende kansen en bouwen aan een stevig en duurzaam notariaat in en voor Rotterdam.

Per 1 januari verhuist notariskantoor Van Niekerk Huijzer naar het kantoorpand ‘FIRST’ in Rotterdam. De huidige Rotterdamse vestiging van Westport Notarissen verhuist begin september al naar dit kantoorpand op het Weena. Bij Westport Notarissen werken in totaal ongeveer 100 medewerkers en notarissen. Het kantoor behoort daarmee tot de grootste notariskantoren van Nederland. Westport Notarissen is en blijft gevestigd in de twee mainports Rotterdam en Westland.

(Ingezonden mededeling)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.