Schaakvereniging Onésimus is het seizoen gestart op haar nieuwe speellocatie in de basisschool “Pierre Bayle” aan het Alberta Wellingpad 6 in Crooswijk.

Feesttoernooi
Ook dit najaar pakt Onésimus in het kader van haar 90-jarig bestaan (opgericht in november 1929), verder uit met een aantal schaakevenementen.

Op zaterdag 9 november houdt Onésimus haar Feesttoernooi 90-jaar SV Onésimus!

Formule: 7 ronden rapid (20 min. bedenktijd per partij per persoon), geen inschrijfgeld en een leuke prijzenpot.

Met € 200,- voor de winnaar, een 2e en 3e prijs van respectievelijk € 100,- en € 50,-. Ratingprijzen van € 50,-. voor onder 1800 en 1600.

Het toernooi is zeker toegankelijk voor de (internet)huisschakers die hun krachten willen meten met clubschakers. Voor de beste huisschaker is een gratis jaarlidmaatschap van Onésimus te verdienen.

Er is wel een maximum van 60 deelnemers. Er is nu nog plaats dus meld u aan bij: svonesimus@gmail.com

Op zaterdag 30 november viert Onésimus officieel haar 90-jarig bestaan. Het programma daarvoor zal later bekend worden gemaakt.

Nieuwe website
Bij een nieuwe speellocatie hoort ook een nieuwe website, bedacht Onésimus.
Onésimus-lid Martin Schouten en Joris Schriek van Zien Communicatie hebben flink hun best gedaan om deze nieuwe website te bouwen. De wat sombere, donkerrode/grijze, oude website heeft nu een frisse, blauwe tint.

www.schakenbijonesimus.nl

De bedoeling van de vernieuwde website is om de interne en externe communicatie te verbeteren. En om een meer dynamische uitstraling van de club te creëren.

Onésimus is tenslotte springlevend met een toenemende groep leden die aan de interne competitie deelnemen. Dat leidde afgelopen seizoen al tot het inschrijven van een 3e team in de RSB competitie, dat ook gelijk promoveerde naar de 2e klasse!

Ook heeft Joris een logo voor Onésimus ontworpen. Onésimus had hiervoor geen logo.

De naam Onésimus is in de kleur ultramarijnblauw en de tekst schaakvereniging en het schaakbordmotief zijn in de kleur hemelsblauw.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.