Op zondag 9 maart 2014 organiseert Balletstudio le Rêve haar eerste Open Dag samen met de fanclub van Het Nationale Ballet in de wijkaccommodatie Romeynshof, Stresemannplaats 8 te Rotterdam voor kinderen uit Rotterdam en omgeving.

Balletstudio le Rêve, de droom, is een nieuwe, gespecialiseerde balletstudio in Rotterdam voor kinderen tussen de 7 en 10/11 jaar oud die hier de eerste stappen kunnen maken om hun droom te verwezelijken.

Passie
Wij bieden een prevooropleiding klassiek ballet voor kinderen voor wie dans een passie is en een professionele ballet- of danscarrière ambiëren. Door minimaal 4 uur per week serieus en gedisciplineerd met dans bezig te zijn, worden de kinderen zowel fysiek, mentaal als artistiek voorbereid om in te stromen in het eerste balletjaar van een erkende dansvakopleiding. In september 2014 starten wij met de eerste lichting. Om nader kennis met ons te kunnen maken organiseren wij een Open Dag.

reve023 disciplines
De Open Dag begint om 12.30 uur met een demonstratie-les voor iedereen die belangstelling heeft. In de les zijn elementen te zien uit de klassieke balletles, caractère dans en creatieve dans. De drie dansdisciplines die bij de balletstudio worden gedoceerd. Na de demonstratieles begint om 13.30 uur tot 14.30 uur de meedoe-les voor kinderen tussen de 6 en 9/10 jaar oud. Wel of geen ervaring, alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen. De les wordt gegeven door Maricelle Peeters, eigenaresse en docente bij Balletstudio le Rêve en momenteel ook verbonden als gastdocente aan de Nationale Ballet Academie in Amsterdam, waar zij lesgeeft aan de jongste leerlingen.

Nationale Ballet
Bijzonder verheugd zijn wij dat hierna Jump, de fanclub van Het Nationale Ballet, een workshop organiseert voor kinderen tussen de 6 en 9/10 jaar oud. Het Nationale Ballet is het enige klassieke balletgezelschap in Nederland. De les wordt gegeven door een (oud) danser van Het Nationale Ballet. Alle kinderen die van klassiek ballet houden en in Rotterdam en omgeving wonen, kunnen zich voor deze workshop inschrijven via de website van Jump

Meer informatie over Balletstudio le Rêve kunt u vinden op: balletstudiolereve.nl

lereve-logo