Op vrijdag 19 april 2013  is er in Logeerhuis De Buren Cordell Hullplaats 141 van 10.30 – 15.00 uur open huis. Het open huis is bedoeld voor potentiële gasten, hulpverleners en belangstellenden.

Logeerhuis De Buren is een tijdelijk logeeradres in het kader van burenzorg. Mensen die van het logeerhuis gebruik maken, hebben niet de beschikking over een netwerk van familie, buren, vrienden en kennissen, dat je nodig hebt in een periode van herstel na ziekte en/of opname in een ziekenhuis.

Waarschijnlijk heeft u al eens over Logeerhuis De Buren gehoord, gelezen, of kent u mensen waarvoor logeerhuis De Buren een oplossing is. Nieuwsgierig geworden? U bent van harte uitgenodigd om een kijkje in het Logeerhuis te nemen. De vrijwilligers staan klaar om u rond te leiden. U kunt die dag ook een bezoek brengen aan onze kraam op de life – styl beurs  in wijkcentrum de Romeinshof.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Mia Bronder coördinator van Logeerhuis De Buren. mia.bronder@stichtingksa-gcw.nl of via telefoonnummer: 010- 466 67 22 (Stichting KSA-GCW)

 

LogeerhuisDeBuren-logo

 

LogeerhuisDeBuren-01