Wij nodigen u van harte uit om de life gestreamde opening van de virtuele tentoonstelling VIRTUAL PLEASURES door Hugo Bongers bij te wonen. Schenk u zelf een drankje in en ga op zondag 5 april om 15.00 uur naar onze facebookpagina voor het openingswoord. Meteen na het openingswoord staat de tentoonstelling volledig online op onze website www.hommes.nl

VIRTUAL PLEASURES is een virtuele tentoonstelling met werk van Inge Aanstoot, Conny Beneden, Nina Boas, Mia van der Burg, Marco Douma, Paco Dalmau, Driessens & Van den Baar, Pim van Halem, Ingrid van der Hoeven, Alejandra Huerta, Ralf Kokke, Erwin Keustermans, Robin Kolleman, Giuseppe Licari, Cora Moret, Rolina Nell, Astrid de Pauw, Sander Zweerts de Jong, Karin Trenkel, Elco Verschoof, Anton Vrede en anderen.

Het corona virus houdt ons in een ijzeren greep, en niemand weet hoe lang dit zal duren. Nederland zit nog net niet op slot. maar musea, theaters, cafés en restaurants, bioscopen zijn gesloten. De economie valt stil. Tentoonstellingen worden afgeblazen, balies en museumwinkels sluiten, in tentoonstellingsgebouwen hoeft niks ingericht of opgeruimd te worden. Mensen werken thuis, en freelancers zijn hun werk kwijt. Kunstenaars (die sowieso geen financiële buffer hebben) werken meestal als freelancer in de culturele sector, zij missen per direct hun inkomen nodig voor huur en levensonderhoud.

Daar staat tegenover dat U minder uitgeeft, omdat u niet uit eten gaat, niet het theater of bioscoop bezoekt. U kunt dit nu besteden aan de aankoop van een kunstwerk. Wees gul en genereus en ondersteun juist nu beeldend kunstenaars.
In deze tentoonstelling maakte ik voor u een selectie van werk uit hun ateliers. Werk dat onmiddellijk beschikbaar is, voor een goede prijs.

U kunt het werk online kopen, dan wordt het per post bezorgd. U kunt ook een afspraak maken voor een bezichtiging en pas dan definitief besluiten. In beide gevallen rekent u rechtstreeks af met de kunstenaar, er wordt geen commissie door ons gerekend. Stuurt u een email naar info@hommes.nl met uw wens, en wij verzorgen de rest.

Hommes is de publieksnaam van Stichting Hommes Foundation. Sinds 2007 realiseren we tentoonstellingen en projecten in Rotterdam Charlois. Tot september 2018 vanuit een vaste presentatieruimte aan de Charloisse Kerksingel 14. Vanaf 2019 is het kantoor gevestigd aan de Maximiliaanstraat 19d te Rotterdam en worden de tentoonstellingen en projecten op wisselende locaties georganiseerd.

Stichting Hommes Foundation brengt mensen in aanraking met kunst en cultuur. We streven ernaar kunstpresentaties van kwaliteit te combineren met een toegankelijke sfeer. De activiteiten van Stichting Hommes Foundation zijn mogelijk door een percentage bij verkoop van kunst en door een bijdrage van de gemeente Rotterdam. Alle opbrengsten komen ten goede aan de stichting. Jannie Hommes kan u persoonlijk adviseren over een kunstaankoop. Betaling in termijnen is mogelijk.