Met ruim 200 aanwezigen werd de openingsavond van de Excelsior Business Club afgelopen donderdagavond drukker bezocht dan ooit. Na de ontvangst en teampresentatie op het hoofdveld, werd de avond voortgezet in de businessruimte. Daar erkende Marinus Dijkhuizen dat dit een ideaal moment was voor een businessclubavond.

Excelsior is het eredivisieseizoen immers prima begonnen met zeven punten uit de eerste vier wedstrijden. ,,Dat is genieten”, zei Dijkhuizen tegenover presentator Jan Dirk Stouten. ,,Maar dat geldt sowieso voor de afgelopen acht maanden.” Na de staf werden de selectiespelers per linie aan de aanwezigen voorgesteld.

Nog beter
Verschillende spelers beloofden de sponsors dat het allemaal nog beter kan. Zoals Rick Kruijs: ,,We kunnen heel goed voetballen, maar dat hebben we nog net iets te weinig gedaan”. En Sander Fischer: ,,We doen goed mee, maar zien nog genoeg ruimte om te verbeteren”.

Commercieel gezien gaat het goed met Excelsior en ook de businessclub floreert. ,,We zijn in een jaar tijd gegroeid van 140 naar 200 leden”, zei voorzitter Eric Verwey trots. Het programma voor het komende seizoen biedt weer veel moois, met onder meer lunches, businessontbijtsessies, het Kralings netwerkevent en een bezoek aan een Champions League wedstrijd. ,,Dit jaar gaan we met een eigen charter van Sunweb naar Italië of Portugal”, beloofde Verwey.

Veiling
Nadat de voorgerechten op het sfeervol ingerichte hoofdveld waren genuttigd, volgde het hoofdgerecht in de businessruimte. Daar werden gaandeweg de avond tevens alle sponsorpakketten verkocht voor de thuisduels van Excelsior. De bal- en wedstrijdsponsorpakketten voor de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV werden geveild en brachten in totaal maar liefst 23.000 euro op.

Excelsior Business Club afgelopen donderdagavond. Foto: Jan den Breejen

Excelsior Business Club afgelopen donderdagavond. Foto: Jan den Breejen

Commercieel manager Wouter Gudde besloot de avond: ,,Toen ik hier kwam voetballen waren er 110-115 mensen op de openingsavond, nu zitten we tjokvol met meer dan 200 bezoekers. Iedereen kan daar enorm trots op zijn”.

Benieuwd?
De openingsavond van de Excelsior Business Club – georganiseerd met hulp van partners Brasserie Woudestein Lodder Sfeermakers en Rent A Butler – zorgde dus voor tevreden gezichten. Zoals een sponsor tijdens de naborrel tegen een van de spelers van Excelsior zei: ,,Wat een geweldige club is dit toch, vind je niet?” De voetballer kon dit alleen maar beamen. Benieuwd naar de commerciële mogelijkheden bij Excelsior? Neem dan contact op met de commerciële afdeling van de club via info@sbvexcelsior.nl.

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110