Aan de Woelwijkstraat in Rotterdam-Noord hebben twee personen een huis overvallen. De daders gingen er na de overval vandoor richting de Zwart Janstraat.

Of ze wat buit hebben gemaakt is niet bekend. Vooralsnog wordt geen melding gemaakt van gewonden.

Het betreft 2 daders, één dader Aziatisch uiterlijk met shawl en zwart vest, kort haar met gel. 2e dader Noord-Afrikaans uiterlijk met witte broek. (Twitter @Politie24)

UPDATE:

Rotterdam – Vrijdagmiddag, om ongeveer 13.30 uur, is een woning aan de Woelwjjkstraat in Rottedam-Noord overvallen door twee mannen. De politie onderzoekt de zaak.

De bewoner van het pand, een 25-jarige man is beroofd van enkele persoonlijke bezittingen. Hij moest die afstaan onder bedreiging van een mes. De twee overvalles, getinte mannen, gingen er daarna met grote haast vandoor. Hoewel de politie snel een uitgebreid onderzoek in de omgeving instelde en onder andere zogenaamde pakkanscirkels had ingesteld zijn de overvallers nog niet aangehouden.

Zij zijn wellicht opgevallen door de grote haast waarmee zij te voet of met een auto zijn verdwenen. Heeft u informatie of heeft u iets gezien dat mogelijk verband zou kunnen houden met deze overval, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van district Noord van de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000