Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie voor alle basisschool kinderen in Rotterdam en omgeving. Met het Jeugd Vakantiepaspoort 2015 kunnen ze ook deze zomer weer op stap naar heel veel bestemmingen. Dat wordt een vakantie vol pret!

Vanaf woensdag 1 juli worden de paspoortjes uitgereikt op alle basisscholen in Rotterdam en wordt de 30e editie feestelijk gestart op basisschool De Schalm in Rotterdam.

Ook dit jaar is er een compleet verzorgde schoolreis te winnen voor de hele school naar Safaripark Beekse Bergen! Vanaf 1 juli staat alle informatie hierover op jeugdvakantiepaspoort. nl en maken kinderen kans om de held van de school te worden. Meedoen kan met het paspoortje, die de kinderen via de scholen krijgen uitgereikt.

En dan op reis! Vanaf zaterdag 11 juli t/m zondag 23 augustus gaan kinderen op stap naar 131 bestemmingen waar ze gratis toegang of flinke kortingen krijgen. Bij elke bestemming sparen ze stempels. Hebben ze er tien in het pas poortje, dan kunnen ze voor € 2,50 per stuk maximaal twee waardebonnen kopen. Deze ruilen ze in voor of één kaartje voor Diergaarde Blijdorp, of één kaartje voor een spannende voorstelling van Hofplein Rotterdam, óf één kaartje voor Attractiepark Duinrell. Zo hebben kinderen ook na de zomervakantie nog volop pret met het Jeugd Vakantiepaspoort.

Rotterdampas
Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas, de pas waarmee je meer dan 750 leuke dingen doet, gratis of met korting. Begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder is verplicht.

Voor vriendjes en vriendinnetjes die niet in Rotterdam wonen maar ook pret willen maken, is het paspoortje te koop voor € 4,50/gratis met Rotterdampas. Voor verkoopadressen kijk online v anaf 1 juli op: jeugdvakantiepaspoort.nl.

(ingezonden mededeling Rotterdam Pas)