Er is op dit moment veel behoefte aan pedicures op de arbeidsmarkt. Bovendien biedt het vak van pedicure veel voordelen, zoals veel vrijheid om je tijd zelf in te delen wanneer je voor een eigen praktijk kiest. Ook is het mogelijk om in loondienst te treden in een bestaande pedicurepraktijk of om als ambulant pedicure aan de slag te gaan.

De eerste stap op weg naar een mooie carrière als pedicure is in ieder geval het vinden van een goede opleider. Pediroda leidt o.a. op tot het officieel erkende branchediploma Basispedicure en je hebt daarbij de keuze om alle lessen fysiek op locatie te volgen of het theoriegedeelte via E-learning thuis.

Bij Pediroda leer je het vak in een rustig tempo en heb je les van vakkundige en ervaren docenten. Pediroda is officieel erkend door Brancheorganisatie PROVOET en door Stichting BRAVO. Pediroda werd twee keer verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland.

Start
Bij voldoende belangstelling start de nieuwe opleiding Basispedicure op de Pediroda locatie Rotterdam in het gebouw van MSK/ Podiamed, aan de Dotterbloemstraat 20, in de tweede week van september 2022 op de woensdagavond.

Informatie
Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wil jij dit ook? Dan moet je beslist een kijkje nemen op de website van Pediroda, www.pediroda.nl.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op via mail: info@pediroda.nl of bel tijdens kantooruren naar 0548 – 545077.

Pediroda
Hoofdkantoor: Parmentierweg 18
7602 PW Almelo
0548 – 545077
info@pediroda.nl
www.pediroda.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.