2016 is net van start gegaan. De drukke maand december is voorbij. Sinterklaas, Kerst, cadeautjes kopen, versieren, koken. Lekker maar vaak ook veel eten en drinken. Niet zo gek dat je nu toe bent aan ontspanning. Of dat je juist nu wilt starten met lekker bewegen en sporten! Begin het jaar goed en ga aan de slag met je goede voornemens. CurZus&Zo heeft veel leuke, ontspannende en sportieve cursussen voor iedereen.

Eerst ontspannen?

Yoga
Yoga is er op gericht je gezondheid en welbevinden te bevorderen. Door met volledige aandacht fysieke houdingen te doen, wordt het lichaam sterker en soepeler en wordt de stroom van gedachten tot rust gebracht. Je voelt je energieker en beter in balans.

T’ai Chi Ch’uan
T’ai Chi Ch’uan is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer. Het biedt door middel van meditatieve en gezondheidsbevorderende oefeningen een evenwichtige balans tussen rust en beweging. De aandachtige uitvoering hiervan leidt tot ontspanning voor lichaam en geest.

CurZus&Zo

Direct aan de slag?

BodyShape
Billen, benen, buik en meer … Een efficiënte trainingsmethode, gericht op verbetering van de lichaamscontouren.

ZUMBA
Zumba is een vetverbrandende, spierverstevigende work-out op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek. Benen, billen, buik, armen en schouders worden flink aangepakt en ook aan de conditie wordt hard gewerkt. Kijk snel op www.curzusenzo.nl voor meer leuke, ontspannende en sportieve cursussen.

 

Gratis proefles
Een gratis proefles volgen is bij bijna alle (groeps)cursussen van CurZus&Zo mogelijk indien er plaats is. De enthousiaste docenten zorgen ervoor dat jij in één les een goed beeld krijgt van de cursus en direct wilt starten!

Over CurZus&Zo
Wij hebben een groot aanbod aan cursussen, workshops en trainingen voor particulieren, bedrijven, scholen en kinderopvang. Op het gebied van muziek, dans, toneel, yoga, creativiteit, kunst, cultuur, sport, taal, deskundigheidsbevordering en persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk op www.curzusenzo.nl voor meer informatie en op welke locaties je terecht kunt in Rotterdam-Oost. Bellen kan ook: 010 251 8988.

curzus&zo-logo