De Art-Gang organiseert vanaf 29 november haar tweede expositie. Zo’n 15 jongeren laten in WORM (Boomgaardsstraat 71, Rotterdam) hun werk zien, van haakwerk tot tekeningen, muziek, video, digitaal werk en nog veel meer. De jongeren laten zien wat ze interesseert en waar ze wekenlang vol passie aan hebben gewerkt. Naast individuele exposities wordt er ook gezamenlijk werk tentoongesteld. Iedereen is van 29 november tot en met 2 december welkom. De toegang is gratis.

Vrijblijvende community
De Art-Gang is een jongerencommunity die wordt gefaciliteerd door WORM en uitgevoerd door Next Up, het maatschappelijke diensttijdproject van jongerenwerk R-Newt. De jongeren ontmoeten elkaar elke woensdagavond om te verbinden en om kunst te maken. Daarnaast zijn er allerlei andere activiteiten die worden georganiseerd. Dit wordt zoveel mogelijk met de input van de community zelf bedacht en gedaan.

Feestelijke opening op 29 november
De feestelijke openingsavond van de tweede expositie vindt plaats op woensdag 29 november, van 17.00 – 20.00 uur. De expositie is in de dagen erna ook te bewonderen: donderdag 30 november van 14.00 – 19.00 uur, vrijdag van 14.00 – 00.00 uur en zaterdag van 14.00 – 19.00 uur. Op vrijdagavond vindt er een performance-avond plaats, met live muziek en optredens vanaf 19.00 uur.

Ook een keer meedoen?
De Art-Gang is vrijblijvend. Jongeren kiezen zelf hoeveel tijd ze aan het project besteden, variërend van meerdere keren per week tot eens per paar maanden. De groep is dus nooit hetzelfde. Nieuwe geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op Instagram: @artgangworm, of mailen met Martine van jongerenwerk R-Newt: martine@r-newt.nl

Over Next Up
De Art-Gang wordt mede mogelijk gemaakt met middelen en financiering vanuit Next Up. Next Up is een project binnen de maatschappelijke diensttijd (MDT) van jongerenwerk R-Newt. Tijdens Next Up organiseer je activiteiten en help je anderen. Check nextup.nl voor meer info.