Rotterdam – Politieagenten hebben op 17 februari rond 09.30 uur een automobilist aangehouden, nadat in zijn auto een vuurwapen was aangetroffen. Toen de verdachte bij zijn aanhouding wegrende, losten agenten twee waarschuwingsschoten. Na het tweede schot gaf de man zich over en kon hij probleemloos worden aangehouden. Niemand raakte gewond.

De aanhouding vond plaats, nadat de agenten de man op de Loofdakstraat zagen rijden en hem aan een verkeerscontrole wilde onderwerpen. Op de Zaagmolenstraat stopte de man en zagen agenten in zijn auto een vuurwapen liggen. De agenten gingen direct tot de aanhouding van de man over, maar hij wist weg te rennen met de agenten achter hem aan.
Eén van de agenten loste een waarschuwingsschot, maar daar trok de vuurwapengevaarlijke verdachte zich niets van aan. Een tweede waarschuwingsschot kort daarna deed de man wel stoppen, waarna hij zonder problemen op de Zwaanshals kon worden aangehouden. De man is naar een politiebureau overgebracht waar hij wordt verhoord. Het vuurwapen en de auto zijn in beslag genomen.

Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]