Politie vindt zestig kilo harddrugs in auto Oosterflank

dec 27, 18 Politie vindt zestig kilo harddrugs in auto Oosterflank

De politie heeft in de Rotterdamse wijk Oosterflank een Fransman aangehouden die tientallen kilo’s harddrugs in zijn auto had verstopt. De man viel zaterdag op, omdat er op de Kramerstraat allerlei andere mannen rond zijn auto hingen.

Een getuige vertrouwde het niet en belde de politie. Toen agenten bij de auto kwamen kijken, was de Fransman zo nerveus dat een onderzoek werd ingesteld.

De man vertelde nog dat hij net in een huis was geweest. Daar bleken meerdere vuurwapens, 3,5 kilo drugs, versnijdingsmiddelen en zo’n 23 duizend euro te liggen.

Bij onderzoek aan de auto bleek dat er verborgen ruimtes waren gemaakt waarin bijna zestig kilo cocaïne en heroïne lag. De 39-jarige Fransman en twee mannen van 38 jaar, die in het huis waren, zitten vast.

Via: RTV Rijnmond


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws wekelijks

Uw gegevens zijn beveiligd en u kunt zich altijd uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief op "Uitschrijven" te klikken. Uw gegevens worden dan direct verwijderd. Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.

Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *