Rotterdam – Twee studenten werden vrijdagnacht overvallen door een man op de Aegidiusstraat in Rotterdam-Kralingen. Met hun spullen ging hij ervandoor, de politie zoekt getuigen.

Van vrijdag- op zaterdagnacht rond 2.15 uur liepen de twee jongens na een feestje door de Aegidiusstraat toen een man hen aansprak. Hij eiste hun telefoon en portemonnee en dreigde met een mes, en zette het zelfs op de keel van een van de jongens. Ze gaven meteen hun spullen af en de dader ging er vandoor in de richting van de Lusthofstraat. De politie stelde direct een onderzoek in en keek camerabeelden uit. Helaas nog zonder succes.

(Her)kent u de man?
Omdat de man opeens voor de twee jongens stond, heeft hij vermoedelijk enige tijd achter een container of dixy wc aan de overkant zijn kans afgewacht. Het gaat om een blanke, licht getinte man met kort gemillimeterd haar met een donkerblauwe jas. Heeft u die nacht, van vrijdag op zaterdag, iets gezien of gehoord dat kan helpen om deze zaak op te lossen? Bel dan de politie op 0900-8844 of Anoniem op 0800-7000.

Politie.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)