De politie zoekt twee mannen die een vrouw geholpen hebben toen zij bedreigd werd met een mes. Dat gebeurde maandagochtend 5 november om 01.00 uur op het Noordeinde te Rotterdam Kralingen. Een onbekende man schreeuwde tegen de 37-jarige vrouw uit Rotterdam en dreigde met een mes.

Het slachtoffer stapte uit de metro bij metrostation Gerdesiaweg. Ze zag dat een man bij de uitgang haar vreemd aankeek. De vrouw bleef de man in de gaten houden, omdat zij geen fijn gevoel bij hem had. Op het Noordeinde hield de man haar tegen en begon direct tegen te schreeuwen dat de vrouw hem had uitgescholden.

Verdachte dreigt met mes
De verdachte greep de vrouw bij haar keel en pakte een mes uit de binnenzak van zijn jas. Terwijl de verdachte met het mes dreigde ging hij door met schreeuwen. Het slachtoffer zag dat er toen twee mannen tussen haar en de verdachte in gingen staan. Op dat moment rende de vrouw hard weg.

Twee getuigen gezocht
De politie zoekt nu deze twee mannen die natuurlijk de politie kunnen helpen met het onderzoek of andere mensen die iets gezien hebben. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844.

Meer informatie: Politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.