Een team van twintig rechercheurs onderzoekt de fatale schietpartij van vrijdagavond 5 juni rond 22.15 uur waarbij een 58-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Het team is op zoek naar omwonenden en getuigen die wellicht meer weten over deze zaak. Alle informatie, hoe klein of onbelangrijk deze soms ook lijkt, is welkom.

Nieuwe beelden in Opsporing Verzocht
Bijna vier maanden na zijn dood is het onderzoek rond de moord op Rotterdammer Cevat (58) nog in volle gang. Dankzij bewakingscamera’s kan de politie inmiddels beelden van mogelijke betrokkenen bij de moord tonen aan het publiek, met de hoop dat iemand deze verdachten herkent. De afgelopen maanden heeft de politie tientallen uren bewakingsbeelden onderzocht. Daarop zijn personen te zien die bij de moord op 5 juni betrokken lijken. Opsporing Verzocht laat dinsdagavond 29 september deze nieuwe beelden zien.

Schietincident
Bij een schietincident op de Clazina Kouwenbergzoom is vrijdagavond 5 juni de 58-jarige Cevat uit Rotterdam om het leven gekomen. Hulpverleners troffen de man zwaargewond aan. Pogingen om hem te reanimeren mochten niet baten. Hij overleed ter plekke. Vermoedelijk is er geschoten met een automatsisch vuurwapen.

Niet veel later werd er een melding gemaakt van een autobrand op de niet ver weg gelegen Akkerwinde. De politie gaat ervan uit dat deze incidenten met elkaar te maken hebben.

Meer informatie: Politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.