Het team dat onderzoek doet naar het dodelijke schietincident van vrijdag 5 juni aan de Clazina Kouwenbergzoom, heeft dinsdagochtend drie Amsterdammers van 29, 32 en 34 jaar aangehouden. Het onderzoek gaat onverminderd door en vanavond besteedt Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak.

Bij het schietincident kwam de 58-jarige Cevat uit Rotterdam om het leven. Hulpverleners troffen de man zwaargewond aan. Pogingen om hem te reanimeren mochten niet baten. Hij overleed ter plekke. Vermoedelijk is er geschoten met een automatisch vuurwapen. Niet veel later werd er een melding gemaakt van een autobrand op de niet ver weg gelegen Akkerwinde. De politie gaat ervan uit dat deze incidenten met elkaar te maken hebben.

Nog veel vragen
Een groot opsporingsteam van de Rotterdamse politie is hard aan het werk om de zaak op te lossen. In de uitzending van Opsporing Verzocht zullen buurtbewoners en andere getuigen gevraagd worden om hier bij te helpen. Als u iets van deze dodelijke schietpartij hebt gezien of als u iets weet over de dader(s), meld het alstublieft. Wanneer u meer informatie heeft over de lichtgrijze Toyota Auris stationwagen die op de Akkerwinde is uitgebrand komt de politie ook heel graag met u in contact. Ook als u camerabeelden heeft en deze nog niet bekend zijn bij de politie dan kan dit het onderzoek verder helpen.

Meer informatie: Politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.