Boulevard Kralingen
Vlietlaan – Weteringstraat – Goudse Rijweg – Frits Ruysstraat
Vier straten 4 smaken

Zaterdag 15 september markt vol lekkers en gezelligheid in Kralingen

In je agenda kun je zaterdag 15 september blokken voor het proeven van veel heerlijks en volop gezelligheid. En neem je familie en vrienden mee. Die zaterdag is er aan de Weteringstraat in winkelgebied Boulevard Kralingen de markt Rotterdam Proeft Boulevard Kralingen. Een markt vol met lokale delicatessen, foodtrucks, leuke kraampjes, sfeervolle biertafels, muziek en jeu de boules en de Excelsior Experience. De markt is van 11.00 tot 18.00 uur.

De ondernemersvereniging van de winkelstraten Frits Ruysstraat, Vlietlaan, Goudse Rijweg en Weteringstraat heeft de samenwerking gezocht met SHPPR Events, bekend van o.a. de Swan Market.

Les Francophiles

Op de markt zullen veel ondernemers uit Boulevard Kralingen zijn, aangevuld met foodtrucks en ondernemers uit het netwerk van SHPPR Events. Verwacht dus een aantrekkelijk en smakelijk aanbod. Daarbij is de jeu de boulesvereniging Les Francophiles aanwezig om demonstraties te geven en kun je zelf een balletje gooien. Zo wordt de vakantiesfeer nog even een weekje verlengd.

Excelsior Experience

In Kralingen mag de Excelsior Experience natuurlijk niet ontbreken en ook zij zijn aanwezig met o.a. een gatengoal. Voor de kinderen is er voldoende vermaak.

De afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan het verbeteren van de sfeer, het aanbod en de kwaliteit van dit Rotterdamse winkelgebied. De markt is een bekroning van de resultaten tot nu toe. Uit tweejaarlijkse metingen door de gemeente Rotterdam blijkt dat bewoners van een negatieve naar een positieve beleving van veiligheid in dit deel van Kralingen zijn gegaan. Dat is mede te danken aan de inzet van de aanwezige winkeliers om hun straten weer aantrekkelijker te maken.

Over Boulevard Kralingen

Boulevard Kralingen is het winkelgebied in Rotterdam dat de Vlietlaan, Frits Ruysstraat, Goudse Rijweg en Weteringstraat beslaat. De gemeente Rotterdam, wooncorporatie Woonstad Rotterdam, de ondernemers en bewoners hebben de handen ineengeslagen om de kwaliteit van het gebied te verbeteren. Dat heeft binnen twee jaar geleid tot een gebied dat al snel werd verkozen tot de Schoonste Winkelstraat van Rotterdam en wat goed wordt gewaardeerd door bewoners, bezoekers en ondernemers.

boulevardkralingen.nl

(ingezonden mededeling Alliantie Middelpunt)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.