Op zondag 11 augustus werd het Ravindre Toernooi in ere hersteld door NOC Kralingen. Ravindre heeft in het verleden bij NOC Kralingen gevoetbald en was een veelbelovende voetballer maar is helaas op 18-jarige leeftijd in 2009 overleden. Ter ere en nagedachtenis van Ravindre werd dit toernooi georganiseerd. Voor NOC Kralingen is dit toernooi de opening van het voetbalseizoen. Het Ravindre Toernooi staat symbool voor wederzijds respect, verdraagzaamheid en sportiviteit.

Aan het toernooi namen V.O.B., SV Wassenaar, NOC Kralingen 1 (zaterdag) en NOC Kralingen 1 (zondag) deel. Na een emotionele opening door de moeder van Ravindre en overige familieleden, gingen de wedstrijden van start. De wedstrijden duurden 2 x 30 minuten in plaats van 45 minuten. Het toernooi werd gewonnen door NOC Kralingen 1 (zondag).

Ravindre voetbaltoernooi

Tussen de wedstrijden door werd een copieuze lunch verzorgd door PLUS (supermarkt) De Esch. Ravindre heeft bij PLUS gewerkt. Rien Waardenburg, eigenaar van PLUS, draagt dit toernooi een warm hart toe. Hij beschreef Ravindre als een sociaal zeer bewogen en getalenteerde jongeman. Het verlies was dan ook groot voor de collega’s. De gehele dag verliep gemoedelijk. We kunnen met trots terugkijken op deze sportieve dag en zullen het toernooi in ere houden. ‘Elk afscheid is het begin van een herinnering’.

(ingezonden mededeling A.Nannan)