De nieuwbouw voor JTV mondzorgvoorkids.nl aan de Rusthoflaan in Nieuw Crooswijk gaat de laatste fase in. De komende weken wordt de achterzijde van het pand uitgebouwd waarna een start wordt gemaakt met de inrichting en afbouw.

“Medio juli zullen we onze prachtige, nieuwe locatie feestelijk openen. Dan sluit ook onze huidige locatie aan de Boezemsingel. Vanaf dat moment kunnen we onze mondzorg voor kinderen tot 18 jaar in Rotterdam vanuit twee moderne praktijken aanbieden”, aldus de trotse Raoul Trentelman, algemeen directeur.

TNO
JTV mondzorgvoorkids.nl heeft nu met twee vestigingen in Rotterdam, in de Maasstraat en aan de Boezemsingel, én vestigingen in Nijmegen en Noord- Brabant al tientallen jaren het vertrouwen van kinderen en hun ouders. “Natuurlijk is ook onze dienstverlening wel eens minder ‘gaaf'”, zo vervolgt Trentelman, “maar als je al meer dan 100.000 kinderen hebt ontvangen ofwel zo’n slordige 3 miljoen controles hebt gedaan en al bijna drie generaties kinderen tot 18 jaar tot volle tevredenheid in de behandelstoel hebt gehad, dan mag je toch stellen dat je het goed doet. Overigens, dat we het goed doen blijkt ook uit onafhankelijk onderzoek door TNO. En dat is ook niet vreemd, want bij JTV mondzorgvoorkids.nl draait alles om kinderen”.

mondzorg voor kids gr

Preventie
“Preventie staat bij ons altijd voorop. Onze tandartsen, mondhygiënisten, preventieen tandartsassistenten zijn professionals en hebben jarenlange kennis van en ervaring met het gebit van kinderen en jongeren”.

Halen en brengen
In Rotterdam biedt JTV mondzorgvoorkids.nl in samenwerking met een groot aantal scholen ook de zogenaamde haal- en brengservice. Dit houdt in dat kinderen vanaf vier jaar, indien hun ouders dat wensen, met personenbusjes en met professionele begeleiding van school worden opgehaald en na het bezoek aan de praktijk weer worden teruggebracht.

mondzorg voor kids filealen

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met onze praktijk aan de Boezemsingel 11, telefoon 010-2140733 voor een kennismaking of bezoek de site www.mondzorgvoorkids.nl

mondzorg voor kids logo