Na één jaar les al in je eigen orkest!

In Kralingen-Crooswijk, Katendrecht en het Oude Noorden krijgen kinderen die tenminste een jaar viool-, cello- of contrabasles hebben de kans om in een eigen orkest te spelen.

Vanaf begin oktober organiseert de vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest (RJSO) op drie plekken in de stad jonge ensembles. Met een professionele dirigent/docent wordt elke week minimaal een uur gerepeteerd aan leuke muziek.

MiXin’Music
MiXin’Music, het door Mi Sun Hiltermann (creatieve ondernemer van het jaar 2015) opgerichte muziekcentrum, is een van de locaties waar wordt gerepeteerd. Mi Sun was ooit concertmeester bij de organiserende vereniging, en weet als geen ander dat samen spelen naast je muzieklessen het leukste is dat je met je instrument kunt doen.

RJSO
Het RJSO is een vereniging met 3 jeugdorkesten naast de jonge ensembles en bestaat al meer dan 40 jaar. De ensembles gaan een paar keer per jaar concerten geven met de jeugdorkesten. Ze zullen oa. een bijdrage leveren aan het jaarlijkse Moederdagconcert in De Doelen.

Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest

Waar?
Kralingen-Crooswijk: Muziekcentrum MiXin’Music in de Weteringstraat 275, vanaf woensdag 7 oktober, 15.45 uur (www.mixinmusic.nl).

Katendrecht: basisschool De Schalm, vanaf donderdag 1 oktober, 16.30 uur. Oude Noorden: Klooster Het Oude Noorden, vanaf vrijdag 2 oktober, 16.45 uur. De eerste twee repetities zijn gratis!

Geïnteresseerd? Kijk op www.rjso.nl of mail naar rjse@rjso.nl voor meer informatie. Kom op 1, 2 of 7 oktober langs en speel mee!

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]