Barbiers doneren het volledige opbrengst ten gunste van The Hang-Out 010

Bij de Rotterdamse barbiershop Strak Strak, gevestigd aan de Oostzeedijk bij Oostplein, zal er op zaterdag 3 december 2016 een eenmalig evenement georganiseerd worden onder de naam ‘’Barbers for Freedom’’. Met dit evenement willen drie Rotterdamse barbiers geld inzamelen voor The Hang-Out 010, een organisatie die zich inzet voor LHBT-jongeren in Rotterdam.  Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met zes studenten van de Hogeschool Rotterdam.

Stijlvolle samenwerking
De Rotterdamse barbier Kabuya Mwana Mwamba, die wordt bijgestaan door twee collega’s uit zijn branche, zal op die zaterdag van 10:00 tot middernacht cliënten knippen en scheren voor het goede doel. Daaromheen zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd, waaronder een veiling met diverse items van zijn bekendste klanten. De totale opbrengsten van alle initiatieven op deze dag zullen ten goede komen aan The Hang-Out 010.

Hot Shave

Hot Shave

De eigenaar van de barbiershop werd begin september 2016 door een groepje studenten van de ad-opleiding Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam benaderd. Na het aanhoren van het concept was hij direct bereid om zijn zaak beschikbaar te stellen. ‘’Ik was al lange tijd op zoek naar een goed doel waar ik iets voor kon betekenen. The Hang-Out 010 is een organisatie die zich inzet voor een specifieke doelgroep in Rotterdam. Dat ik juist voor hen iets terug kan doen, vind ik het belangrijkste’’, aldus de Mwamba.

barbers-for-freedom

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]