Roxana Kroon-Melissant, beheerder van Speeltuinvereniging Kralingen, ging op voor de verkiezing Miss Curve Nederland 2022, de schoonheidswedstrijd voor de ‘vollere vrouw’. Zie misscurvenederland.nl. Al was ze dan finalist, dat ze wel ’s zou kunnen winnen, dáár hield ze totaal geen rekening mee. Wat haar overkwam gedurende de voorbereiding op de finale op 11 juni jl. vond ze eigenlijk al mooi genoeg. Zie: desteronline.nl/roxana-kroon-finalist-miss-curve-nederland-2022

De finale in Emmeloord op zaterdagavond 11 juni bestond uit 5 rondes: openingsdans, voorstellen/presentatie, show badkleding en lingerie, galaronde en vragenronde. Op de vragen hadden de dames zich niet voor kunnen bereiden. Die kwamen uit de zaal. Roxana has zich een bordeauxrode galajurk laten aanpraten waar ze zich overigens volkomen in kon vinden. Oordeelt u zelf.

Relaxed
“Toen ik binnenkwam, viel de spanning van me af”, zegt Roxana. “Ik bedacht dat het al zo’n mooie ervaring was. Dat was eigenlijk al genoeg.” Was het omdat ze zo relaxed was of vanwege de jurk? Roxana Kroon-Melissant werd verkozen tot Miss Curve Nederland, categorie MRS (gehuwde dames). De winnares van categorie MS was Chanara Ax uit Drachten en de winnares van categorie MISS Ashley Schouw uit Hoeven. De kroontjes werden overgedragen door de winnaressen van het vorige jaar, Kaylee Veenstra en Hedi Stoelwinder.

Feest
Natuurlijk was de hele familie van Roxana meegekomen naar Emmeloord. Het was daar een groot feest. Nog een feest ter ere van Roxana, op zaterdag 25 juni vanaf 20.00 uur bij Speeltuinvereniging Kralingen, Honingerdijk 100, Rotterdam-Kralingen. Iedereen is dan welkom om haar te feliciteren.

Roxana: “Ik wil een voorbeeld zijn voor alle vrouwen die onzeker zijn. Ik deed het niet alleen voor mezelf.”


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.