Een theehuis met allerlei extra’s zoals workshops en lezingen, dát is wat er in Kralingen moet komen, vinden Emmy Fons en Maurice van Duuren. Door middel van crowdfunding proberen zij hun plan, dat TheeThuis moet gaan heten, te realiseren.

Ze streven ernaar nog voor de zomer met het theehuis te beginnen. Aanvankelijk waren zij met een pand aan de Oudedijk bezig maar de verhuurder ging plotseling met een ander in zee. Daarom zijn zij nu op zoek naar een ander pand in Kralingen.

Eind januari is de wervingscampagne begonnen, met een website, een facebookpagina en een huis-aan-huisbezorging van wervingsbrieven. TheeThuis moet een aangename ontmoetingsplek worden waar je onder meer thee kan drinken, kan deelnemen aan een workshop, een lezing bijwonen of zelf een ruimte kan huren voor een eigen activiteit. Kunst en cultuur, kind en onderwijs, mens en ontwikkeling, deze onderwerpen krijgen aandacht in workshops en lezingen die in TheeThuis georganiseerd gaan worden. De ruimte moet dus minstens negentig vierkante meter zijn en het liefst uit twee vertrekken bestaan. Wie iets kan betekenen wat huisvesting voor TheeThuis betreft, kan mailen naar info@theethuiskralingen.nl of bellen 06 100 62262.

Zie ook de website: www.theethuiskralingen.nl

5e4512e28f-2014-02-03 10.58.50