De Rotterdampas is populairder dan ooit. Voor 1 maart waren er al 10.000 meer passen besteld en verlengd dan vorig jaar om deze tijd. Wil jij ook meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting? Bestel of verleng je Rotterdampas dan nu op rotterdampas.nl/bestellen.

Met de pas kun je in 2017 weer gratis zwemmen, pannenkoeken eten, naar de film en Rotterdamse musea bezoeken. En natuurlijk doen de favorieten ook mee: Diergaarde Blijdorp, Plaswijckpark, Duinrell, Spido en de Euromast.

Uit je comfortzone
Maar het leuke aan de Rotterdampas is dat je óók heel gemakkelijk eens iets nieuws kunt proberen. Wat dacht je van ontsnappen uit de escape room of een rondleiding door De Kuip en het vernieuwde Feyenoord Museum? Op rotterdampas.nl zie je hoe anderen met de pas uit hun comfortzone gaan. Bovendien vind je hier alle acties én inspiratie voor leuke uitjes.

Gemakkelijk bestellen of verlengen
Op rotterdampas.nl bestel je nu al snel en gemakkelijk je nieuwe pas. Verlengen kan ook met de acceptgiro die je begin februari hebt ontvangen. Heb je een Rotterdampas 2016? Dan krijg je geen nieuwe pas, maar is jouw pas na betaling weer klaar voor gebruik. En wil je in 2017 geen enkele actie missen? Meld je dan ook meteen aan voor de Rotterdampas Maandmail en de Lastminute mail via rotterdampas.nl/aanmelden. Zo ben jij helemaal klaar voor het nieuwe pasjaar.

Veel plezier!

De Rotterdampas 2017 is geldig van 1 maart 2017 tot 1 maart 2018

(Ingezonden mededeling)

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)