In de Week van Zorg en Welzijn heeft Pniël In Rotterdam-Kralingen een aantal bijzondere activiteiten georganiseerd:

Bloemschikken
Op dinsdag 14 maart vanaf 14.00 uur kunt u kennismaken met één van onze activiteiten voor de wijk: bloemschikken. Voor slechts 7,50, inclusief koffie met wat lekkers, gaat u naar huis met een prachtig bloemstuk. U dient zich van tevoren aan te melden zodat we genoeg materiaal klaar hebben liggen. Bel: 010-2726440.

Open Huis Dagbesteding
Dinsdag 14 maart is er Open Huis op de Dagbesteding. Pniël biedt dagbesteding aan zelfstandig wonende volwassenen die, om verschillende redenen, ondersteuning kunnen gebruiken bij het invullen van hun dagprogramma. Bijvoorbeeld, omdat ze even niet zo lekker in hun vel zitten, of vanwege een lichamelijke beperking, eenzaamheid, geheugenproblemen of ter ondersteuning van hun mantelzorger.

Dinsdag 14 maart kunt u tussen 15.30 uur en 16.30 uur kennismaken met de dagbesteding. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vrijwillgerswerk / Koffie Inloop
Op woensdag 15 maart geven wij u graag informatie over vrijwilligerswerk. Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk in en om Pniël? Dan bent u welkom bij onze ‘Koffie Inloop’. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor activiteiten in huis maar ook voor de wijk. U bent tussen 10.00 uur en 11.00 uur welkom.

Woensdag 15 maart Inloop Spreekuur 75-plus huisbezoeken
Lelie Zorggroep verzorgt in samenwerking met DOCK (plaatselijk maatschappelijk werk) de 75-plus huisbezoeken in de Kralingen-Crooswijk. Op dit moment zijn we met postcode 3062 bezig en in Crooswijk. Mocht u vragen hebben, met ons van gedachten willen wisselen of informatie willen delen, enzovoorts, dan bent u op woensdag 15 maart welkom tijdens het Inloop Spreekuur van 10.00 uur tot 11.00 uur in Pniël, Oudedijk 15.

Verpleeghuis Pniël, Oudedijk 15, 3062 AB Rotterdam (Kralingen), tel. 010-2726444, www.pniel.leliezorggroep.nl.

(ingezonden mededeling Pniël/ Lelie Zorggroep)

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]