Op dinsdagavond 7 juli werd een bijzondere expositie in cursuscentrum CurZus&Zo geopend. Een groep creatieve mensen met een verstandelijke beperking komt elke week bij elkaar om te tekenen en te schilderen. Zij doen dit met begeleiding van vakdocent Aad Smit en zijn vrouw Jannie in het wijkcentrum gevestigd in De Kristal in Nesselande. Ieder jaar exposeren ze aan het eind van het seizoen hun mooiste werk. Dit jaar doen ze dit voor het eerst in cursuscentrum CurZus&Zo aan de Remmet van Milplaats.

Een waar hoogtepunt in het jaar want familie en vrienden waren uitgenodigd om te komen kijken. Docent Aad Smit vertelde iets over elke leerling en die gaven ook zelf een toelichting bij hun eigen werk. De zeer bezienswaardige expostie van schilderijen (in acryl) is nog te zien tot begin oktober van dit jaar. Het vrolijke gezelschap kunstenaars, van links naar rechts: Kevin, Bregje, Cees, Raoul en Tis.

CurZus&Zo

Cursuscentrum CurZus&Zo, Remmet van Milplaats 15, 3067 AN Rotterdam, T 010-2518988, E info@curzusenzo.nl, www.curzusenzo.nl

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]