De politie zoekt de schutter van het schietincident in de nacht van zaterdag op zondag 3 juli omstreeks 01.15 uur in een café aan de Vlietlaan waarbij twee mannen gewond zijn geraakt.

Rond 01.15 uur ontstond onenigheid in het café. Een man verliet het café maar kwam kort daarna terug. Hij loste enkele schoten en vertrok weer. Twee mannen werden in een been geraakt. De twee Rotterdammers van 43 en 45 jaar zijn voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. De schutter is gevlucht in de richting van de Goudse Rijweg.

Hij is nog niet aangehouden. In het onderzoek zijn verschillende getuigen gehoord. Daarbij is de man op de foto aangemerkt als mogelijke schutter. Hij staat bekend onder de naam Zafer, Mustafa en Osman.

Vragen
Wie herkent deze man en weet waar hij verblijft?
Verder willen agenten graag spreken met getuigen die de schutter hebben zien wegrennen in die richting van de Gouden Rijweg.

  • slank postuur
  • tussen de 40 en 45 jaar oud
  • licht getint
  • ongeveer 1.70 tot 1.75 meter lang
  • kort donker haar
  • droeg een donkerblauwe jas tot op de heup, zonder bril of gezichtsbeharing.

Heeft u verder informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn en nog niet gesproken met de politie? Neem dan contact met de recherche via 0900-8844. Dit kan ook anoniem op 0800-7000.

Meer informatie bij Politie.nl


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.