Yoga voor jong en oud: vanaf heden ook op woensdagochtend in ‘Lage Land Oefentherapie’.

Wie bij yoga vooral denkt aan zweverigheid, wierook en klankschalen, komt straks bedrogen uit. Aan het Jacob van Campenplein in Lage Land (Rotterdam – Pr. Alexander) geeft yogadocente Senzi Man (32) sinds vorig jaar yogalessen voor beginners en halfgevorderden op donderdagavond. Deelnemers sluiten hiermee de avond ontspannen af voor een goede nachtrust.

Nuchtere kijk op yoga
De yogalessen van Senzi zijn ‘down-to-earth’ en bereikbaar voor iedereen. Yoga helpt om lichaamshoudingen te verbeteren en helpt te ontspannen of brengt juist focus. Senzi daagt je uit om bewust te worden van je ademhaling tijdens de oefeningen, waarin ‘niets moet, alles mag.’

Senzi breidt haar lessen uit met hatha yoga op woensdagochtend en -avond. Yoga in de ochtend zorgt voor een energieke start van de dag. Bepaalde yogahoudingen kunnen namelijk leiden tot meer energie. Deze houdingen worden ook wel ‘naarbuiten-gekeerde-houdingen genoemd. Terwijl ‘naarbinnen-gekeerde-houdingen kunnen leiden tot meer ontspanning. Dit is prettiger tijdens de avond yoga voor een meer ontspannen nachtrust.

Senzi yoga

Tijden: Woensdagochtend 10.00 – 11.00 | Woensdagavond 20.00-21.00

Neem vrijblijvend contact op met Senzi voor meer informatie of aanmelding voor een proefles. Dit kan per mail aan senzi.man@gmail.com. Website: www.yoga-senzi.nl. Locatie: Jacob van Campenplein 22 (Lage Land Oefentherapie).