Tijden veranderen en de wereld om ons heen verandert snel. Klanten regelen steeds vaker hun dagelijkse bankzaken via internet en mobiel. Rabobank Rotterdam zet hier vol op in. Deze dienstverlening wordt door onze klanten gewaardeerd en wordt in de toekomst steeds verder uitgebreid. Dit blijft Rabobank Rotterdam doen, wij geloven hierin.

Sluiting Rabobank Lusthofstraat
“Onderzoek heeft uitgewezen dat het belang van de bank als kantoor in de wijk afneemt”, aldus Ronald van Raaij, rayondirecteur bij Rabobank Rotterdam. “Dit is de reden dat besloten is om per 1 april 2016 het kantoor in de Lusthofstraat te sluiten. De behoefte aan contant geld halen en brengen blijft aanwezig. Daarom blijft de geldautomaat gehandhaafd in Kralingen en dit geldt ook voor de sealbagautomaat voor onze zakelijke klanten.”

Adviseurs
Ronald van Raaij geeft aan dat Rabobank Rotterdam
uitdrukkelijk de ambitie heeft uitgesproken om meer zichtbaar, betrokken en dichtbij te zijn, ook in Kralingen. “Wij blijven onze klanten na 1 april 2016 graag van dienst.” Op een nieuwe manier dichtbij, zoals via telefoon, chat of e-mail met uitgebreide openingstijden. Of liever een persoonlijk adviesgesprek? Onze adviseurs staan voor u klaar, ook in de avonduren. Kijk voor een overzicht van al onze services op rabobank.nl/rotterdam.

Ouderen
Maar soms is het lastig om zelf uw bankzaken te regelen. Ook dan helpt Rabobank Rotterdam u graag. Bij onze bank werken seniorenadviseurs. Zij bezoeken en helpen ouderen die het lastig vinden om hun bankzaken zelf te regelen. Rabobank Rotterdam biedt daarnaast verschillende mogelijkheden en handige hulpmiddelen om toch zelfstandig te blijven bankieren Zo is er de Rabo GeldService. Het geld wordt bij de klant aan huis bezorgd op het moment dat de klant het nodig heeft. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bel dan 010-4003333.

Rabo Bank logoLocale projecten
En natuurlijk blijft Rabobank Rotterdam vanuit het coöperatieve gedachtegoed betrokken bij lokale projecten, zoals het wielerevenement de Ronde van Kralingen. Samen de stad sterker maken en invulling geven aan dat unieke maar ook nieuwe dichtbij, dat is waar Rabobank Rotterdam voor stond, staat en zal blijven staan.

Heeft u ideeën of wilt u met ons meedenken om samen de stad sterker te maken? Stuur dan een mail naar: communicatie.rotterdam@rabobank.nl.

 

rabo bank

De Rabo Bankieren App
Uw bankzaken kunnen doen wanneer het u uitkomt, waar dan ook. Met de Rabo Bankieren App kunt u makkelijk betalingen doen of iemand terugbetalen, een acceptgiro scannen en betalen en zelfs uw pas blokkeren als die gestolen is.

Download nu de Rabo Bankieren App: rabobank.nl/particulieren/apps/rabo-bankieren-app

Een aandeel in elkaar