‘Slecht weer bestaat niet’, antwoorde Mundo-manager Adrie Zevenbergen subiet op de vraag wat er zou zijn gebeurd als het afgelopen donderdag geregend zou hebben. Ze bedoelde ermee dat het weer voor kinderen niet zo’n grote rol speelt als voor volwassenen. Die klagen als het regent, maar kinderen gaan gewoon buiten spelen.

Hoe dan ook, Mundo had voor de kinderen van de Arentschool afgelopen donderdagmiddag, toen ze uit school kwamen, twee leuke activiteiten georganiseerd. Er konden wereldbolletjes (mundo’s!) worden beschilderd met een leuke dompelmethode en er was een heuse touwbaan. Mundo-medewerkers Monika en Tim van het Mundo-activiteitenteam leidden het een en ander in goede banen, terwijl het nazomerzonnetje heerlijk scheen. De bijzondere reden in dit geval om de activiteiten voor kinderen te organiseren: de overname, per 15 augustus jl., van BSO de Vlinder in de Vlinderstraat in Kralingen, door Mundo. Alles blijft zoals het was. De medewerkers en de kinderen blijven.

Waarom de Arentschool was uitverkoren door Mundo? Veel kinderen van die basisschool in Kralingen- West gaan al naar de BSO van Mundo, maar er kunnen nog meer bij. Overigens ook de ouders van kinderen die op de Bavokring en NPRS zitten, weten de weg naar Mundo te vinden. Mundo biedt inmiddels ook Voorschoolse Opvang!

kinderopvang mundo

Het activiteitenteam van Mundo ‘bedient’ 30 locaties. Bij de activiteiten draait het om natuur, sport en creativiteit. In de afgelopen zomervakantie ging een groep kinderen, heel stoer, naar de ruige natuur van het eilandje Tiengemeten! Mundo heeft thans 4 locaties in Kralingen-Crooswijk: BSO de Vlinder, BSO Makandra, KDV de Boezemvrienden en KDV SamSam. Zie voor informatie op de site, onderaan.

Mundo – kinderopvang, www.kinderopvangmundo.nl, Marconiweg 2c, 3112 EP Schiedam
tel. 010-2461133, info@kinderopvangmundo.nl