De beste soepen van Rotterdam – Zondag 13 april start niet alleen de Marathon in Rotterdam maar ook de soepmarathon in Café De Pui in Kralingen. Het startschot wordt gegeven om 18.18 uur, dan kan er worden genoten van de beste soepen van Rotterdam waarbij iedere dag een andere soep geserveerd wordt.

Dagelijks om 18.18 uur wordt er een hotpot in De Pui neergezet met verse soep en daarvoor geldt op=op. Gedurende de soepmarathon worden er soepen geschonken van Rotterdamse toppers als Melief Bender, Kaat Mossel, FG Food Labs van François Geurds, 1nul8, Hemel op Aarde, Sijf, NRCafé, Dudok, Café Pol, Facet, Old Dutch (zouden zij met de bekende kreeftensoep komen?), Mooii, Elite, Curry’s en Wijnbar Janssen & van Dijk.

pui01
Jaap Brantenaar en Mario Kadiks, directeur Rotterdam Marathon

Café De Pui, een begrip in Rotterdam
Café De Pui, herkenbaar aan de rode markiezen, is een karakteristiek hoekpand aan de Oostzeedijk Beneden. Er komen studenten, maar het is geen studentencafé, er komen muzikanten, maar het is geen muzikantencafé en er komen zakenlui, maar dat maakt De Pui geen zakencafé. In het café komt eigenlijk van alles en iedereen en dat maakt het zo gezellig.

depui

Café De Pui
Oostzeedijk Beneden 221
3061 VT Rotterdam
www.depui.nl