Rotterdam – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een overval op een drogisterij aan de Goudsesingel. Hierbij raakte dinsdagavond niemand gewond.

Rond zeven uur kwam er een man binnenlopen bij de drogisterij. Hij bedreigde een winkelmedewerker met een vuurwapengelijkend voorwerp. Vervolgens nam hij een greep uit de kassa en ging hij er vandoor.

Gealarmeerde politieagenten reden direct naar de winkel aan de Goudsesingel. Ondanks pakkanscirkels werd de dader niet aangetroffen.

Onderzoek en getuigenoproep
In de omgeving is direct een onderzoek ingesteld. Er is sporenonderzoek gedaan in de winkel en er is gesproken met betrokkenen.

Aangezien de identiteit van de dader nog niet achterhaald is, wil de recherche graag meer getuigen spreken.

Bent u dinsdagmiddag tussen 18:30 en 19:15 getuige geweest van deze overval? Of heeft u informatie over de dader? Zijn signalement is als volgt: een blanke man van ongeveer 1.70 lang en rond de dertig jaar oud. Hij droeg een donkere jas met capuchon, een grijze muts, adidas schoenen met een wit stuk aan de onderkant, een spijkerbroek met lichte stukken aan de voorkant en een camouflage rugtas. Het wapen dat hij droeg was volgens getuigen een klein donkerkleurig of grijs vuurwapen.

Heeft u informatie over deze man? Of heeft u meer informatie over deze overval? Neemt u dan contact op met de recherche van district oost via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.