Foto: © Eric Fecken

Hoe komt de vernieuwde speelplek de Warande eruit te zien? Omwonenden hebben nog een paar dagen om te kiezen uit twee nieuwe ontwerpen.

De speelplek de Warande wordt niet alleen vernieuwd. Maar ook meteen verplaatst. De nieuwe speelplaats komt naast de Herman Robbersstraat. Dit is besloten na overleg met de buurt.

De gemeente maakte namelijk al eerder een ontwerp voor de te vernieuwen speelplek in Rubroek. Maar deze schets viel niet zo in de smaak. Daarom heeft de gemeente samen met omwonenden nu twee nieuwe ontwerpen gemaakt.

Het eerste ontwerp bevat onder meer een schommel, glijbaan en verschillende stappalen. Het tweede ontwerp heeft naast een schommel en een speelrek ook balanceerbalken en balanceerpalen.

Wilt u uw voorkeur doorgeven? Kijk dan op mijn.rotterdam.nl. U kunt hier uw favoriete ontwerp kiezen. U kunt overigens ook per mail uw voorkeur doorgeven, stuur dan een bericht naar goedincrooswijkdv@rotterdam.nl. Reageren kan nog tot en met zondag 28 januari.

De gemeente gaat het ontwerp dat de meeste stemmen krijgt, ook daadwerkelijk uitvoeren. De nieuwe speelplaats zal dan voor de zomer klaar zijn.

(Persbericht wijkraad Kralingen – Crooswijk)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.