Langzaam maar zeker krijgen we weer meer mogelijkheden om naar buiten te gaan. In Rotterdam gaan steeds meer sportverenigingen open voor hun leden. Op woensdag 13 mei opende het Outdoor Valley – Outdoor Station in de Crooswijksebocht haar deuren voor de verhuur van kano’s en kajaks. Sportief genieten van het water van de Binnenrotte.

Het Outdoor Station aan de Linker Rottekade 11 in Rotterdam kon deze week, na een veel te lange winterslaap, eindelijk weer open. Net als vorig jaar kan iedereen op woensdag, zaterdag en zondag weer langskomen voor het huren van een kano, kajak of SUP. Varen doe je op de Binnenrotte. Breng een bezoek aan Delfshaven of het centrum van Rotterdam via het water. Een langere tocht brengt je tot aan de Kralingse Plas of de Rottemeren. Een ideaal uitje voor het hele gezin of samen met wat vrienden. Voor meer informatie bezoek je de website van Outdoor Valley; outdoorvalley.nl/outdoorstation.

Op hemelvaart is deze binnenstedelijke buitensportlocatie van 11:00 uur en 17:30 uur extra geopend. Reserveren is niet nodig.