Excelsior won afgelopen zaterdag in eigen stadion met 3-2 van Sparta Rotterdam. Het was zoals altijd een meer dan spannend duel in het bomvolle Stadion Woudestein, maar uiteindelijk trok Excelsior de drie punten over de streep. De Rotterdammers willen de positieve lijn zaterdag doortrekken in het uitduel tegen Vitesse.

Snelle beslisser?
Het belooft in elk geval weer een spannende tweede seizoenshelft te worden en daar wil je als supporter natuurlijk geen wedstrijd van missen! Daarom is de verkoop van halve seizoenkaarten begonnen. Wil jij geen van de acht thuiswedstrijden na de winterstop missen? Koop dan nu een halve seizoenkaart en je bent verzekerd van een plek bij die acht thuisduels, inclusief die tegen Ajax op zondag 19 maart en de laatste thuiswedstrijd op zondag 7 mei tegen Feyenoord! Snelle beslissers krijgen bovendien al toegang bij de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen N.E.C. op zondag 18 december, aanvang 12.30 uur. Voor de halve seizoenkaarten gelden de volgende tarieven:

Rob Albers tribune: volwassen 130 euro, student 100 euro,  jeugd 52,50 euro. Robin van Persie tribune: volwassen 100 euro, student 82,50 euro, jeugd 52,50 euro. Het studententarief geldt voor 17 tot en met 23 jaar en het jeugdtarief tot en met 16 jaar.

fredy-ribeiro-excelsior

Fredy Ribeiro viert zijn doelpunt (de 2-1) in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Foto: Jan den Breejen

Halve seizoenkaart
Ga naar www.excelsiortickets.nl en vandaar kun je onder het kopje Seizoenkaart kiezen voor de gewenste tribune en prijsklasse. Je kunt de halve seizoenkaart via iDEAL afrekenen. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw halve seizoenkaart te kopen via de administratie van Excelsior. Daar kun je contant of via pin betalen. De administratie van Excelsior is dagelijks geopend van 9.00 tot 12.45 uur en van 13.15 tot 17.00 uur.

Vragen of meer informatie? Neem dan contact op met de administratie van Excelsior via ticketing@sbvexcelsior.nl of 010-4046041.

excelsior-logoWebsite: www.sbvexcelsior.nl
Adres: Stadion Woudestein
Honingerdijk 110

 

 

 

Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)
[wysija_form id=”1″]