Op vrijdag 6 maart gaat Altanzza officieel en feestelijk open. Maar menigeen zal al hebben opgemerkt dat de stijlvolle damesmodewinkel in de Lusthofstraat al weer een poosje open is, na een ingrijpende verbouwing.

De vorige eigenaresse zette Altanzza op in 2002 en de nieuwe eigenaresse, Lilian Bos, nam niet alleen de winkelruimte over, maar ook het concept – merken die je niet zomaar overal in Nederland kunt krijgen. Zij gaat er wel haar eigen draai aan geven. Maar het uitgangspunt is steeds exclusiviteit.

Het ‘oude’ Altanzza had een vrij donker interieur. Lilian liet er een lichte, eigentijdse en toch intieme winkel van maken. Het assortiment? In de eerste plaats mooie, exclusieve damesschoenen, stijlvolle tassen, riemen en accessoires met daarnaast prachtige kledingcollecties van Pinko, Twin Set, Oilily (zie het prachtig gele jasje in de etalage!) en Set. Altanzza ziet er van buiten nu ook uitnodigend uit. Af en toe stappen dames naar binnen die vervolgens verbaasd om zich heen kijken en Lilian complimenteren met haar nieuwe inrichting en assortiment. Een veelbelovende start!

Lilian Bos

Lilian Bos

Exclusief
Zoals tevoren aangegeven staat Altanzza voor stijlvol, elegant en vrouwelijk. Bij Altanzza kunt u terecht voor opvallende items, soms handgemaakt, die u niet overal kunt krijgen.

Mariska Bos, de moeder van Lilian, heeft al 3 jaar haar eigen damesmodewinkel GERZ in Kralingen. Daardoor is Lilian zich steeds meer met mode bezig gaan houden.

Door bij GERZ te werken en door mee te gaan met inkopen, ging ze dromen van een eigen winkel. Altanzza maakte haar droom waar.

Opening
De officiële opening van Altanzza is op vrijdag 6 maart, van 10.00 tot 21.00 uur. Voor de bezoekers staat een lekker hapje en drankje klaar. Bij besteding vanaf 25,- een goodiebag!

Lusthofstraat 31, 3062 WB Rotterdam (Kralingen)
010-4113300, info@altanzza.nl, www.altanzza.nl
Facebook: www.facebook.com/altanzzarotterdam
Geopend: di. t/m do. 10.00-17.30 uur, vr. 10.00-19.00 uur, za. 10.00-17.00 uur