‘Het is niet alleen ruig, er zijn ook veel lieve mensen!’

Duizenden studenten hebben kennisgemaakt met Rotterdam tijdens de Eurekaweek. De afsluiting is donderdagavond op het Lloyd Multiplein in Delfshaven. Er wordt uitbundig gezongen, gedanst en vriendschappen worden vastgelegd. Wat verrast de nieuwelingen aan Rotterdam? En wat zijn de ‘Do’s and Don’t’s’ voor het perfecte studentenleven in Rotterdam volgens de ouderejaars?.

De Eurekaweek, de officiële introductie van de Erasmus Universiteit, krijgen ruim 4600 nieuwe studenten een voorproefje van het mooie studentenleven in Rotterdam. In het programma vol muziek, sport en natuurlijk bier worden nieuwe studenten de zogenaamde ‘kinderen’ die onder de vleugels worden genomen door zogenaamde ‘gidsen’, de meerderjarig studenten.

Meer of minder Bier?
Rotterdam staat in de top vijf grootste studentensteden van Nederland, maar wordt niet altijd zo herkend. Daarom willen wij weten wat opvalt aan Rotterdam en wat je vooral wel en niet moet doen om het ultieme studentenleven te ervaren in Rotterdam. Over een ding was iedereen het eigenlijk wel eens: Rotterdam is divers en daarom is er voor iedere student wel wat te vinden. Neem vooral het initiatief!

Via: mediapartner OpenRotterdam


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.