Op zondag 15 januari 2017 in het Nivon-Centrum Live@HalfWatt: Tango Extremo. Tanja Schaap (viool), Rob van Kreeveld (piano) en Sandor Kem (contrabas) combineren de Tango Nuevo met invloeden uit de klassieke, jazz- en Braziliaanse muziek.

Het ensemble Tango Extremo brengt een zeer breed repertoire. Invalshoeken als klassieke muziek, jazz- en Braziliaanse muziek worden gecombineerd met ‘Tango Nuevo’. De groep heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de muziek uit het Argentijnse Río de la Plata gebied en diverse cross-overs vanuit het Tango Nuevo idioom. Een grote verscheidenheid aan internationale hedendaagse componisten en arrangeurs die met dit ensemble samenwerken zorgen voor een steeds nieuwe input.

In augustus 2009 stond Tango Extremo als enige niet-Argentijnse orkest op het ‘Buenos Aires Tango Festival’ in Argentinië: het meest prestigieuze tango festival ter wereld. In Nederland speelt de groep op de meest uiteenlopende podia, variërend van jazzfestivals tot klassieke concertzalen en tango salons.

Sandor Kem (contrabas); Tanya Schaap (viool); Rob van Kreeveld (piano)

Aanvang: 17.00 uur. Inloop: 16.30 uur. Toegang gratis.

Na het optreden is de bar geopend, en om 18.30 uur kan er gegeten worden bij André.
Voor € 5,- heb je een drie-gangen -¨wat-de-pot-schaft¨-menu, vegetarisch eten kan ook!

NB: om ca. 16.00 uur speelt het ensemble ook reeds gedurende een kwartier als voorproefje, tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Nivon die deze middag plaatsvindt vanaf 15.00 uur.

Reserveren is niet mogelijk. Vanaf 16.30 uur kun je een maaltijd aan de bar of telefonisch bestellen. Daarbij geldt: vol = vol.

         

Locatie:
Nivon-centrum
Dirk Smitsstraat 76
Tel: 010-7370643

www.facebook.com/halfwatt
www.nivonrotterdam.nl

( voor artiesten: halfwatt@nivonrotterdam.nl )