Dinsdagavond 7 juli vanaf 19.30u houdt het team A16 Rotterdam een online informatiebijeenkomst. Het werk aan de nieuwe A16 Rotterdam is volop in uitvoering. Tijdens de bijeenkomst geeft het team toelichting over de bouwwerkzaamheden bij het Terbregseplein en Terbregseveld. 

Online informatiebijeenkomst
Vanwege de corona maatregelen is het helaas niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te houden. Om de bewoners rondom Terbergseplein toch op de hoogte stellen van de werkzaamheden en vragen te beantwoorden, organiseert het team A16 Rotterdam een online bijeenkomst. Dinsdag 7 juli van 19.30u tot 21.00u vindt een online informatiebijeenkomst plaats. Aanmelden kan via www.a16rotterdam.nl/online.

Programma
Tijdens een presentatie praten medewerkers van bouwcombinatie De Groene Boog over onder andere de bouw van de fly-over over het bestaande wegennet bij Terbregseplein, het viaduct over de President Rooseveltweg en de tunnelmond nabij de Rotte in het Terbregseveld. Ook wordt een globale planning gegeven voor de komende jaren en wat dit betekent voor de omgeving.

Uitzending beschikbaar na afloop
Achteraf wordt de uitzending geplaatst op de website van A16 Rotterdam. Voor vragen en informatie zijn bewoners ook van harte welkom bij de Expo A16 Rotterdam. Expo A16 Rotterdam is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uurLet op! Reserveren is in verband met de coronamaatregelen verplicht.

(Persbericht Rijkswaterstaat)


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.