De competities zijn inmiddels weer in volle gang. Het eerste mannen- en vrouwenteam van Excelsior Rotterdam speelden afgelopen zondag hun eerste thuisduels. Helaas gingen deze allebei verloren, maar aanstaande vrijdag staan de volgende wedstrijden alweer te wachten. Droom jij er zelf van om te trainen als een profvoetballer? Dan kun je je aanmelden voor de Excelsior Voetbalschool.

De Voetbalschool van Excelsior Rotterdam is voor alle jongens en meiden van 6 tot en met 15 jaar die gek zijn van voetbal en willen werken aan hun skills. Met deze extra trainingen kunnen zij zich verder ontwikkelen. De trainingen worden tien weken achtereen gegeven op zondagochtend of zondagmiddag. De eerste training van de Excelsior Voetbalschool is op zondag 27 september en deelname aan de tien trainingen kost 160 euro, exclusief kleding. Mocht je gebruik willen maken van het kledingpakket, dan komt daar 20 euro bij. Dit pakket bestaat uit het officiële Excelsior Rotterdam trainingsshirt, korte broek en kousen!

Binnen een team
,,Wij willen kinderen in de sfeer van de opleiding van Excelsior Rotterdam helpen om hun voetbalskills naar een hoger niveau te brengen’’, zegt trainer Marinus Barendregt, die de voetbalschool van Excelsior Rotterdam coördineert. ,,Wij doen dit niet alleen met techniektrainingen, maar vooral via partijvormen. Wij willen kinderen niet alleen individueel beter maken, maar juist vooral beter later worden binnen een team, zoals wij dat ook bij de jeugdopleiding van Excelsior doen.’’ Wil jij meedoen met de Excelsior Voetbalschool? Kijk dan op sbvexcelsior.nl/excelsiorvoetbalschool.

Uitduel tegen FC Dordrecht
Het eerste team van Excelsior Rotterdam speelt aanstaande vrijdag de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht (aanvang 18:45 uur). Vanwege de coronamaatregelen mogen supporters van Excelsior helaas niet mee naar de Krommedijk, maar het duel is wel live te volgen via FOX Sports. De volgende thuiswedstrijd is op dinsdag 22 september tegen Telstar. Seizoenkaarthouders ontvangen binnenkort een mail over het reserveren van hun kaarten.


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.