In de laatste week van de zomervakantie (17 t/m 21 augustus) organiseert Sportswise dit jaar voor het eerst een tenniskamp op Tennispark Kralingen. Het tenniskamp zal worden gehouden van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 17 uur, voor alle jeugd in de leeftijd van 6 tot 17 jaar. Lid zijn van een tennisvereniging is geen vereiste, vriendjes en vriendinnetjes zijn dus welkom!

Het kamp bestaat uit 5 dagen, 3 of 4 dagen deelnemen aan het kamp kan ook als de dagen maar aaneensluitend zijn! Geef op het inschrijfformulier wel aan voor hoeveel dagen de inschrijving is.

Kosten:
5 dagen € 249,-
4 dagen € 215,-
3 dagen € 165,-

Naast de technische- en wedstrijdtrainingen zullen er ook een hoop andere activiteiten op het programma staan. Het Kralingse bos leent zich uitstekend voor bootcamp en weerbaarheidstrainingen, maar we zullen ook spelletjes doen en een keer gaan bowlen! Het doel is uiteraard om een betere tennisspeler te worden, maar bovenal om er een fantastische week met z’n allen van te maken!

Programma:
Elke ochtend beginnen we met een gezamenlijk gezond ontbijt, na het ontbijt zal er worden getraind in kleine groepen (ingedeeld op niveau en leeftijd) met veel aandacht voor de techniek, onder leiding van een gediplomeerde tennisleraar. ’s Middags zullen er wedstrijden worden gespeeld met veel aandacht voor tactiek, daarnaast worden er diverse activiteiten/uitstapjes georganiseerd. De week zal worden afgesloten op vrijdag met een toernooitje en een barbecue.

BBQ
Familieleden zijn op vrijdag van uitgenodigd om de kinderen aan te moedigen tijdens het toernooi en de week gezamenlijk af te sluiten met een barbecue.
Voor de barbecue kunt u zich apart opgeven t/m woensdag 19 augustus dmv een mailtje te sturen naar: tennisschool@sportswise.nl kosten € 10,00 p.p.

Schrijf je nu in d.m.v. inschrijfformulier, dit kan tot uiterlijk 2 augustus.

Voor meer informatie mail naar: tennisschool@sportswise.nl
Of bel met: 06 55 15 40 70 Kaimo Baardman (tussen 12.00 – 15.00 uur)

tenniskamp01