Vanmiddag om 12.00 uur werden Tony Khan en Larissa Meinders van Tennispark Kralingen in het zonnetje gezet door Richard Krajicek en vertegenwoordigers van ABN AMRO omdat zij op het stemforum www.nudge.nl de meeste stemmen kregen voor hun plan om hun tennispark te verduurzamen.

Samen met het ABN AMRO World Tennis Tournament zocht Nudge.nl Nederlandse tennisverenigingen die willen verduurzamen. Zeven verenigingen leverden een plan in dat aan alle criteria voldeed. Vervolgens kon er worden gestemd. Vanaf half oktober begeleidt Nudge.nl Tennispark Kralingen bij het realiseren van hun duurzame doelstellingen. ABN AMRO stelt middelen beschikbaar om deze doelstellingen voor de start van het ABN AMRO World Tennis Tournament in 2014 te realiseren. Tony Khan: “Het denken en uitwerken van dit plan naar verduurzaming draagt bovendien bij aan een veel betere exploitatie van het park op lange termijn!” De afgelopen maanden is er veel gebeurd op Tennis – park Kralingen: meerdere tennisverenigingen (NRV, Passing shot en LTC Kralingen) maken er nu gebruik van het restaurant, clubgebouw, terras en natuurlijk de tennisbanen. Zie: tennisinkralingen.nl

D66-deelraadslid Samuel Schampers (rechts) voorvoelde dat Tennispark Kralingen hoge ogen zou gooien en deelde al een week geleden, op dinsdag 8 oktober, een ‘groen lintje’ uit aan het tennispark-stel. Dat in het kader van de Week van de Duurzaamheid, georganiseerd door D66-Rotterdam.

Tennispark Kralingen