Thuishulp Rotterdam is al jarenlang een vertrouwde organisatie voor zorgverlening aan huis in Rotterdam en de regio en sinds kort wordt samengewerkt met de landelijk bekende organisatie UWassistent. Samen helpen zij mensen gelukkiger te leven met de aandacht en het begrip van een vertrouwde dienstverlener, juist wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat. Dienstverleners komen veelal uit dezelfde buurt of wijk, waardoor er ook een persoonlijke verbinding is.

UWassistent Thuishulp Rotterdam levert vervangende mantelzorg, vrijblijvend advies over financiering (PGB, Wmo en Wlz) en diensten als huishoudelijke hulp, gezelschap, begeleiding, regulier tuinonderhoud en eenvoudige klusjes in huis.

Gevraagd: dienstverleners

UWassistent Thuishulp Rotterdam groeit en zoekt daarom ook nog een aantal gepassioneerde dienstverleners. Mensen die interesse hebben om anderen te helpen en daar ook iets mee te verdienen, kunnen meer informatie vinden en zich aanmelden op: uwassistent.nl/word-dienstverlener

Ondersteuning voor mantelzorger

Er is nu ook een mantelzorgondersteuner die luistert, kan adviseren en oplossingen kan aandragen. Zie: thuishulprotterdam.nl/mantelzorgondersteuning.

Recent verscheen in De Ster het artikel over de samenwerking tussen UWassistent en Thuishulp Rotterdam, met ook een terugblik op het TV-programma Dragons’ Den, zie:

desteronline.nl/thuishulp-rotterdam-breidt-aanbod-uit-door-samenwerking-met-uwassistent

Informatie / hulp

Belt u voor meer informatie of als u (extra) hulp zou willen naar: 010-3020160, dat mag dagelijks van 8 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds, ook in het weekeinde. Of mail naar info@thuishulprotterdam.nl

 


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.