Burgemeestersvrouwen openen nieuwe lunch- & feestlocatie

Onder een overweldigende belangstelling van zo’n 400 genodigden onthulden burgemeestersvrouwen Erahoutan en Opstelten op woensdagmiddag 6 april ‘The Boathouse’ in Rotterdam. Een grote rode strik werd feestelijk verwijderd van het pand en de officiële opening van de nieuwe horecalocatie was een feit. Mevrouw Opstelten vertelt: ‘The Boathouse is een prachtige aanwinst voor Rotterdam en Kralingen. De plas is een heerlijke plek om te wandelen en je vindt hier zo veel rust in een dynamische stad. Ik schuif graag snel aan voor de lunch’.

Boathouse 01 - Bill de Kimpe web

Lunch- en feestlocatie aan het water
Vanaf 14 april is Kralingen een adembenemende lunchlocatie aan het water rijker. In nauwe samenwerking met Schmidt Zeevis serveert The Boathouse iedere dag van de week kwalitatieve lunchgerechten, allen bereid met dagverse producten. Reserveer op traditionele wijze een gezellige tafel met meerdere gasten, of schuif lekker informeel aan bij één van de statafels. The Boathouse Kralingen is tevens exclusief af te huren voor feesten en partijen tot zo’n 600 personen.

Boathouse 02 - Bill de Kimpe web

Bijzondere belangstelling
The Boathouse wordt geëxploiteerd door Wouter Lentz en Hendrik van der Wyck, beiden bekenden uit de Rotterdamse horeca, onder andere restaurant ‘De Tuin van de Vier Windstreken’ gesitueerd aan de andere kant van de Kralingse Plas. Van der Wyck vertelt: “De Tuin is al jaren een begrip en een gewilde locatie voor iedereen die het bos bezoekt. Met The Boathouse hebben we een nieuwe uitdaging te pakken. Hier kunnen we ook grote feesten en partijen aan”. Lentz vult lachend aan: “Het is niet normaal hoeveel belangstelling er nu al is om hier een feest, receptie of presentatie te geven. We hebben er super veel zin in”.

Bourgondisch Kralingen & Skütsjesilen Holland
De evenementen ‘Bourgondisch Kralingen’ (13-15 mei 2016) en ‘Skütsjesilen Holland’ (18-20 mei 2016) verschuiven op het water richting The Boathouse. Van der Wyck: “The Boathouse wordt het zenuwcentrum en clubhuis voor deze twee grootschalige evenementen. Uiteraard ook voor de pre- en afterparties”.

The Boathouse Kralingen
Langepad 51
3062 CJ Kralingen

Website: www.theboathousekralingen.nl
Social Media: facebook.com/theboathousekralingen

Fotografie: Bill de Kimpe | Meer foto’s hier