Na een succesvolle Young Messiah tour organiseert Events4christ nu een landelijke tour met de Christmas Collection van Tom Parker. In Rotterdam zal de uitvoering plaatsvinden op 17 december in het theater Zuidplein aan het Zuidplein in Rotterdam. De aanvang van het concert is 20.00 uur. Kaarten vanaf 22,50 reserveren bij www.events4christ.nl  | Voor meer informatie 0172471483

Wie ‘Tom Parker’ en ‘the New London Chorale’ hoort, denkt aan projecten als ‘The Young Messiah’, ‘The Young Amadeus’ en ‘The Young Verdi’. Met name ‘The Young Messiah’ werd geliefd:
een unieke bewerking van Handel’s ‘Messiah’ door een samensmelting van klassiek en pop die kenmerkend werd voor Tom Parker.
The Choir Company heeft als koor inmiddels al jarenlang bewezen, iets speciaals te maken van deze werken tijdens concerten. In december start ze een gloednieuwe tour die uitsluitend theaters aandoet. De Tom Parker Kerst Theater Tour laat mensen zes avonden genieten van het beste uit Tom Parkers repertoire en meer.

De Tom Parker Kerst Theater Tour is een gewilde volgende stap voor The Choir Company na haar eerdere tours met het materiaal van de Britse componist. Het koor, onder leiding van Maarten Wassink, besloot een paar jaar geleden om ‘The Young Messiah’ uit te voeren in de aanloop naar het kerstfeest en de reacties logen er niet om. Het grote enthousiasme en uitverkochte zalen maakten duidelijk dat het publiek deze versie van Tom Parker’s werk zeer waarderen.
Dit jaar presenteert The Choir Company daarom werk uit het hele repertoire van Tom Parker in de vorm van een speciaal theaterprogramma, waarbij het koor wordt ondersteund door een begeleidingsband met Eric van de Boevenkamp (piano), Dennis v.d. Molen (drums), Daniël v.d. Molen (bas), Jordy van Wijk (gitaar), Stef Matutawaer (synth), Jolein Korte (viool) en Roos Cremers (Cello) De avonden van de Tom Parker Kerst Theater Tour beloven een feest van herkenning en beleving te worden, en niet alleen voor de liefhebbers van werken zoals ‘The Young Messiah’. Naast de bekende klassiekers “When a Child is Born”, “Auld Lang Syne”, “Guiding Star” en “For Unto Us” zullen ook prachtige liederen als “Good King Wenceslas”, “Joseph Dearest”, Oliver’s Song” en “A Young Christmas day” klinken, gebracht door een ervaren koor en professionele begeleidingsband.


Andere tours met werk van Tom Parker bleken snel uitverkocht. De verwachting is dan ook dat deze nieuwe theatertour op een grote belangstelling kan rekenen als sfeervolle aanloop naar het kerstfeest.

Mis het niet!

Kaarten voor de Tom Parker Kerst Theater Tour van The Choir Company & band kosten vanaf € 22,50 en zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl (tel. 0297-237172).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 0172-471483


Meld u aan voor De Ster nieuwsbrief (U ontvangt een bevestigingsmail)

Lees hier de privacyverklaring Hiermee geeft u toestemming om wekelijks een nieuwsbrief te ontvangen.