Komend concert zal er een zijn in de Engelse kersttraditie. Wij nodigen u hiervoor van harte uit. Voor de pauze zingen wij het 1e deel van The Messiah en het Halleluja van G.F. Händel.

Na de pauze brengen wij verschillende composities ten gehore van Tavener, Rutter, Pearsall en Tallis. Dit concert wordt uitgevoerd in samenwerking met jeugdkoor Young Voices uit Landsingerland. Zij zullen ons Engels repertoire verrijken met Once in Royal van Gauntlett, vier Carols van Rutter en het prachtige A Ceremony of Carols van Britten.

WAAR EN WANNEER
Ons concert van zaterdag 16 december 2017 voeren wij uit in de Pelgrimvaderskerk te Rotterdam. Aanvang is 20:15 uur en de zaal gaat 19:30 uur open.

Bestellen kaarten
De toegangsprijs is € 20,- in de voorverkoop
Met een Rotterdampas en CJP €12,50
Aan de zaal €25,-
Kaarten bestellen voor het concert op 16 december, klik hier

Vriend worden
Zonder vrienden is het Rotterdams Barok Ensemble nergens. Door afname van subsidiegelden wordt het steeds moeilijker om als koor interessante uitvoeringen met (semi) professionele musici ten gehore te brengen. Word daarom vriend van het RBE voor €75,- per jaarlijks concertseizoen.

Daarvoor ontvangt u:

  • 2 kaartjes, waarbij u de keuze heeft voor ofwel: 1 voor het kerstconcert 2017 én 1 voor het voorjaarsconcert 2018; óf 2 kaarten voor het kerstconcert; óf 2 voor het voorjaarsconcert.
  • Zitplaatsen in onze vrienden-loge (rij 5 t/m 10)
  • In de pauze van het concert een gratis consumptie (kopje koffie/thee of een glas wijn)
  • Deelname aan een open repetitie op een dinsdagavond (hiervoor ontvangt u apart een uitnodiging)
  • Vooraf extra uitgebreide achtergrondinformatie over onze concerten en de muziek

Wilt u zich aanmelden als vriend(in), dan kunt u een e-mail sturen aan penningmeester@barokensemble.nl

www.barokensemble.nl