In de week tegen eenzaamheid ( 24 september tot en met 3 oktober) start de Vrijwilligerswinkel met het project Thuisdiner. Buurtbewoners in Kralingen-Crooswijk bereiden een etentje voor een oudere buurtgenoot. Nodigt u ook een oudere buurtgenoot uit voor een gezellig diner?

Komt u bij me eten?
Ouderen die het leuk vinden om tijdens een etentje kennis te maken met buurtgenoten, zijn van harte welkom om zich aan te melden. Wij zorgen met vrijwilligers en de Wijkbus voor gratis ver voer en begeleiding. U laat zo’n gezellig dinertje toch ook niet aan u voorbijgaan? Voor vragen of om u aan te melden zijn wij op werkdagen van 09:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 010-4414050.

Ook burgemeester Aboutaleb en wethouder De Jonge nodigen in die week ouderen uit aan tafel!

diner

Een initiatief van de Vrijwilligerswinkel in samenwerking met Stichting WIN.
Met dank aan: Sint Laurens Fonds, Stichting Stad Rotterdam anno 1720, Oranjefonds.

De  Vrijwilligerswinkel
De Vrijwilligerswinkel heeft als missie het enthousiasmeren en activeren van burgers in het kader van maatschappelijke participatie. Daarnaast faciliteren wij een Boodschappendienst, een Klussendienst en een Particuliere Vervoersdienst waar ouderen gebruik van kunnen maken. Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken: www.vrijwilligerswinkel.nl

Meld u zich aan via telefoonnummer: 010-4414050
of via info@vrijwilligerswinkel.nl

VRIJWILLIGERSWINKEL
Jaffa 13a
3061 JG Rotterdam
010-4414050
info@vrijwilligerswinkel.nl
www.vrijwilligerswinkel.nl

flyer