De zomervakantie is voor de meesten weer achter de rug en alles wordt stap voor stap opgepakt. Werk, opleiding, kinderen naar school etc. Misschien zijn er tijdens je vakantie een paar kilo’s en centimeters bijgekomen, voelen je spieren minder sterk en stevig? Training is dan weer noodzakelijk geworden. Bovendien wil je je toch weer energiek en fit voelen in het drukke leven? Tijd om de Bailine training weer op te pakken! Bailine Rotterdam heeft twee nieuwtjes: de natuurlijke facelift en de producten van Rechtstreex.

Natuurlijke Facelift
In september heeft Bailine Rotterdam ook de natuurlijke facelift in het pakket. De huid en onderkin worden verstevigd, rimpels verminderen en er wordt collageen aangemaakt. De mini-pads stimuleren uiteraard ook de bloedcirculatie.

De feiten/werking/effecten op een rijtje:

  • electronischeimpulsen aan de huid(gelaats)spieren
  • de huidspieren vormen de gezichtsuitdrukking
  • de huidspieren verslappen naarmate men ouder wordt(zwaartekracht)
  • de huid wordt steviger door de training van de spieren eronder
  • de bloedcirculatie wordt verbeterd zodat blokkades (spanning) in het gezicht worden opgeheven
  • de huid wordt verfrist en ziet er levendiger uit
  • opkomende rimpels worden voorkomen.

Eenieder die dit wil uitproberen is van harte welkom. We kunnen bijvoorbeeld in overleg een sessie voor of na je gewone behandeling inplannen. Of misschien ken je iemand in je omgeving die dit zou willen proberen?

Rechtstreex (van de boer)
Joke Stenvert is in september gestart met het uitleveren van bestellingen van Rechtstreex. Neem eens een kijkje op de website www.rechtstreex.nl en wellicht zit er iets voor je bij. Via deze website kun je je aanmelden en de gewenste verse streek- en seizoensproducten bestellen. Een en ander zonder abonnement. Op woensdag tussen 17.00 en 19.30 uur op de Kortekade 4-B kan je bestelling afgehaald worden.

Achteraan Joke Stenvert van Rechtstreex met klant Marita Beukers

Achteraan Joke Stenvert van Rechtstreex met klant Marita Beukers

Voor klanten van Bailine kunnen deze bestellingen bijvoorbeeld ook op donderdag of vrijdag meegenomen worden als je een behandeling hebt gehad.

Figuurvorming – Voedingsadviezen – Mentale motivatie – Pijnbestrijding – Natuurlijke facelift

 

baline logoKortekade 4-B
Rotterdam (Kralingen)
Tel. 010-7371931
rotterdam-kralingen@bailine.nl
www.bailine.nl