Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk roept bewoners op om met goede ideeën voor de wijk te komen. Een bewonersinitiatief is een zelfbedacht idee van één of meer bewoners die dat zelf uitvoeren. Misschien heeft u wel een goed idee bedacht voor uw buurt of wijk. De gebiedscommissie Kralingen- Crooswijk heeft budget beschikbaar om u financieel te ondersteunen. Op donderdag 15 oktober heeft u kans om bij het snelloket van de gebiedscommissie uw idee toe te lichten en het een stap verder te brengen.

Voorbeelden
Of het nu gaat om meer groen in de wijk, talentontwikkeling of een sociale activiteit om uw buren beter te leren kennen. De gebiedscommissie roept bewoners uit Kralingen- Crooswijk op om niet te blijven rondlopen met hun plan.

Er zijn dit jaar 62 fraaie initiatieven in Kralingen-Crooswijk uitgevoerd. Zo zijn er diverse hardloop clinics georganiseerd voor de jeugd in Crooswijk, begint buurtmoestuin (S) moes zijn eerste producten te oogsten en is er met Crate Dates op diverse plekken fraaie zitbanken geplaatst die eveneens dienen om de straten sfeervoller te maken en ontmoeting tussen buurtbewoners te bevorderen.

de groenten uit de buurtmoestuin (S)Moes in Park de Nieuwe Plantage

de groenten uit de buurtmoestuin (S)Moes in Park de Nieuwe Plantage worden gebruikt voor een lekkere maaltijd

Snelloket
Heeft u een idee voor uw buurt of wijk, kom er maar mee. U bent van harte welkom op donderdag 15 oktober tussen 19.00 uur en 20.00 uur in woon-zorgcomplex Hoppesteyn, Boezemsingel 100. U kunt dan in gesprek met de gebiedscommissieleden en medewerkers uit het gebied of medewerkers van Opzoomer Mee over uw plan. Het kan zijn dat er niet direct een besluit wordt genomen. De medewerkers zorgen ervoor dat uw idee een stap verder gebracht wordt en u definitief een aanvraag in kan dienen.

En heeft u uw plan al helemaal in kannen en kruiken? Download dan het aanvraagformulier opzoomermee.nl/bewonersidee of neem telefonisch contact op met (010) 213 10 55.

14010

gemeente rotterdam logo